Rasol de porc cu morcov, telina si mozzarella

de divainbucatarie in Porc, 16 Feb 2011 | 7484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata rasol porc,
  • 1 morcov,
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac,
  • cateva boabe de piper,
  • 500 ml apa,
  • 1/4 lingurita sare,
  • mozzarella rasa -pentru servit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu morcov, telina si mozzarella:

Punem carnea la fiert in apa clocotita cu sare. Luam spuma de cate ori este nevoie. Adaugam morcovul, telina, pastarnacul, ceapa, piper, o frunza mica de dafin si continuam fierberea. Cand a fiert carnea o scoatem pe farfurie, punem legumele fierte peste aceasta si apoi mozzarella rasa. Servim cu garnitura de cartofi natur cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu morcov, telina si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Mitinita 1

16.02.2011, 17:31

ce gustos trebe sa fie

Cris2711 1

16.02.2011, 17:53

apetisant si prezentare de nota 10

divainbucatarie 1

17.02.2011, 09:49

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos de ciuperci